avanturom u nepoznato do današnje ovisnosti

Priča branda Gita Lampshades započela je ovako. Sve je krenulo 2010. godine kada je vlasnica branda, nakon neuspješne potrage za lampom, odlučila uzeti stvari u svoje ruke. Zapravo, tražila je lampu s drugačijim sjenilom, ne bijelim, ne bež, ne zlatnim. Trebalo je biti posebno – u bojama, živahno, nešto što prostoru ulijeva energiju i čini jedinstven ugođaj.

Lampu koju je kupila, iako nezadovoljna sjenilom, brzo je rastavila na osnovne dijelove i korak po korak od nje načinila ono što je uvijek željela. Sjenilo je obložila tkaninom koju je odabrala i lampa je dobila novi sjaj. No, njezinoj radosti tu nije bio kraj. Nastavila je proučavati sjenila i lampe, pronalazila literaturu koju je upijala i polako počela eksperimentirati. Početna avantura u nepoznato ubrzo je postala ovisnost koja traje i danas.

Vrijedne ruke koje stoje iza branda Gita Lampshades su ruke naše vlasnice Gordane Ćosić. Njezina mala kućna radionica nalazi se u gradu na Savi, Slavonskom Brodu. Danas se sjenila i lampe iz Gitine radionice nalaze po cijelom svijetu – Australiji, Americi, Europi… Njezine su lampe našle svoj dom gotovo na svim kontinentima.

100 + proizvoda

U Gitinoj radionici možete naći više od 100 proizvoda visoke kvalitete.

1000 + kupaca

Gitine proizvode koristi preko 1000 kupaca iz cijeloga svijeta.

misija

Zadovoljstvo svakog klijenta kroz osobni pristup i pružanje najboljih rješenja u uređenju interijera.

Purple velvet lamp

vizija

Stalnim usavršavanjem različitih tehnika izrade sjenila postati prepoznatljiv brand u svijetu rasvjete i uređenja interijera.

Birds and flowers table lamp